Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

 giveaway
 Hai awak, blogger yang hebat tu ~
Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
sejuksedap lawa cara moden
SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
Eh, ada lagi! 
Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
sejuksedap lawa cara moden
Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Terima kasih Mr Warisan. InsyaAllah. Aamin. :D

      Padam
  2. tengsss awak sudi join & support GIVEAWAY LUBUK SENI. Senarai peserta boleh refer http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2x kak Ema. Nanti GV singgah kak. Hihi. :D

      Padam
  3. Balasan
    1. Terima kasih kak LZ. GV sangat menghargainya. :D

      Padam
  4. good luck..
    done follow dan singgah dari segmen yang sama
    https://aimanziyad.blogspot.my/2017/12/lubuk-seni-giveaway-by-emalisa-hadiah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak Nadia sudi follow GV. GV hargai sangat. Nanti GV singgah blog akak ya. :)

      Padam
  5. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    http://www.mariafirdz.com/2017/12/lubuk-seni-giveaway-by-emalisa-hadiah.html

    Semoga berjaya... 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kak Maria. Keputusan sudah diumumkan. Huhu. Terima kasih kak Maria. :)

      Padam
  6. TAHNIAH. Kami dah umumkan pemenang, adakah awak yg bertuah? LIMA (5) PEMENANG ada di sini http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kak Ema. Dah tgk dah tadi senarai pemenang. Takpe, GV akan join lagi kalau ada GA terbaru dari kak Ema nanti. Hihi.

      Padam

Terima Kasih Sudi Baca & Komen. Nanti Saya Akan Singgah Blog Anda Pula. Semoga Semua Murah Rezeki & Berbahagia Selalu. InsyaAllah. Aamin. :D