BLOG HIBURAN INFORMASI KABABOOM

  • Breaking News

    Sunday, February 12, 2017

    BAKAL PEMENANG BINTANG PALING POPULAR 2016/2017

    Berikut ialah senarai selebriti yg ada potensi besar untuk menang Anugerah Bintang Popular 2016 nanti. Disebabkan Dato' Siti Nurhaliza sudah lama tarik diri daripada pertandingan ini, jadi nama Dato' Siti tiada dalam senarai walaupun Dato' Siti sgt popular pada tahun 2016.

    Bakal Pemenang Bintang Paling Popular


    01.Neelofa
    Tahun 2016 adalah tahun Neelofa. Hampir setiap bulan ada berita mengenai Neelofa. Drama Suri Hati Mr. Pilot mendapat rating yg sgt tinggi dan telah mewujudkan  golongan peminat baru yg digelar #lofattah. Apa sahaja yg dilakukan oleh Neelofa menjadi bualan peminat. Rancangan Meletop bersama Nabil juga sentiasa mendapat perhatian peminat dan rating tinggi juga. Maka tidak hairanlah jika dikatakan Neelofa adalah Selebriti Malaysia paling popular di Malaysia tahun 2016.

    Neelofa



    02.Fattah Amin
    Banyak drama lakonan Fattah keluar ketika musim perayaan tahun lepas dan majoritiya popular di kalangan peminat. Namun kemuncaknya adalah melalui drama hit 2016  Suri Hati Mr.Pilot. Impak lakonan Fattah bersama Neelofa telah memberikan mereka satu populariti luar biasa dan menjadi bualan hangat peminat sehingga kini. Kini boleh dikatakan Fattah adalah Aktor No.1 Malaysia. 

    Fattah Amin



    03.Ayda Jebat
    Semua anugerah popular berkaitan nyanyian telah dimenangi oleh Ayda Jebat seperti di Anugerah Meletop 2016, Anugerah Planet Muzik 2016 dan Anugerah Melodi 2016. Ini menunjukkan Ayda Jebat adalah penyanyi Malaysia paling popular tahun 2016 . 

    Ayda Jebat


    04.Aiman Tino
    Aiman Tino adalah penyanyi baru paling popular di Malaysia tahun 2016. Video Muzik Ku Rela Benci memegang rekod tontonan paling tinggi bagi Muzik Video Melayu Malaysia iaitu sebanyak lebih 30 juta. Banyak kan. 


    Aiman Tino





    05.Janna Nick
    Selain berlakon, Janna Nick juga popular sebagai penyanyi. Janna Nick sgt disukai oleh peminatnya kerana gayanya sempoi dan jenis selamba. Janna Nick adalah salah seorang pelakon wanita generasi baru yg cukup popular di era 2010 an. 

    Janna Nick


    Bakal Pemenang Bintang Paling Popular




    Semua Gambar Adalah Carian Google


    20 comments:

    1. Hmmm tak tau nak sokong mana satu hahaha. lofattah tu dah annoyed dah dengan diorang. tak habis2 cerita pasal diorang keluar even the simplest thing pun nak jadi issue. So, maybe I would vote for Ayda Jebat la. sebab peminat dia ramai and dia pun tak sombong dgn peminat dia haha.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Wah, awak vote Ayda Jebat. Ayda Jebat sgt mesra peminat kan. Lagu latest Ayda best. Peluang dia menang mmg sgt besar juga. hihi. :D

        Delete
    2. Potensi Lofa menang tinggi but well, just not fattah amin.. To me, it's either Ayda Jebat or Lofa.. hehe..

      ReplyDelete
      Replies
      1. Okey la tu kak vote for Ayda Jebat or Lofa. Dua2x sgt peymes. X sabar nak tgk sapa pemenang ABP nanti. hihi. :D

        Delete
    3. Rasanya between AJ atau Neelofa! haha~

      ReplyDelete
      Replies
      1. AJ & Neelofa sama2x ada potensi besar utk menang kan. hihi. tahun cemerlang utk mereka berdua. :D

        Delete
    4. Wah saingan sengit tu..kunjung balas dari izzeyda.blogspot.com

      ReplyDelete
      Replies
      1. Aah saingan sengit tu. hihi. xsabar nak tahu sapa menang. terima kasih kak izzeyda.blogspot.com sudi singgah dan komen.:D

        Delete
    5. saingan sengit . but aril sokong NEELOFA. hhahha . GOMO KELATE GOMO

      ReplyDelete
      Replies
      1. Oh, org kelate rupanya. hihi. Neelofa mmg peymes sgt skang niey. hihi. :D

        Delete
    6. Salam singgah & Follow! Saya suka janna nick... pandai berlakon dgn pelbagai ekspresi wajah dan gaya berbeza!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Salam kak Azieera sudi singgah dan follow. Janna Nick pun mesra peminat juga kan. Sebab tu Janna sgt popular skang ni. :D

        Delete
    7. tak tahula yang mana, all the best semua

      ReplyDelete
    8. Ada la dengar pasal Aima. Tino... anak saudara suka sangat lagu dia...

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hihi, Aiman Tino mmg menjadi pujaan hati budak remaja skang. hihi. lagu dia pun mmg hit skang. :D

        Delete
    9. bintang paling popular skrg ni Usop dr Mentor Millenia 😄 ermmm, mungkin Ayda Jebat kot lgpun dia sdg meletop skrg kat Indon

      ReplyDelete
      Replies
      1. Usop Mentor Millenia mmg fenomena skang kan. rasa rating mentor mesti naik skang ni. Ayda Jebat mmg sgt popular. Peluang dia menang pun sgt cerah. :D

        Delete
    10. Aiman Tino dengan Ayda Jebat tu saya yakin mereka boleh menang. Yang lain saya tak tahu. hehe.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Dua2x artis tu ada potensi besar nak menang tu. hihi. dua2x sgt fenomena skang nie. :D

        Delete

    Terima Kasih Sudi Baca & Komen. Nanti Saya Akan Singgah Blog Anda Pula. Semoga Semua Murah Rezeki & Berbahagia Selalu. InsyaAllah. Aamin. :D

    Iklan Nuffnang

    Waktu Solat

    Iklan Babab