THE ROCK PUJI MALAYSIA, FILEM JUMANJI PALING LARIS DI MALAYSIA

GALAKSI VIRAL - Pelakon Hollywood, The Rock telah membuat kejutan dengan  memuji negara Malaysia kita di dalam instagram beliau baru-baru ini. Menurut beliau, beliau pernah datang ke Kuala Lumpur dan ianya satu pengalaman indah di dalam hidupnya.

Sebenarnya, video ini adalah sempena ucapan penghargaan kepada peminat seni beberapa negara kerana menjadikan filem Jumanji  sebagai filem paling laris di negara masing-masing. Yang menariknya negara Malaysia adalah salah satu negara yang turut menyumbang kejayaan filem Jumanji ini di peringkat antarabangsa. Oleh itu, The Rock melalui akaun instagram rasminya telah menghantar video ringkas khusus setiap satu negara untuk menyatakan ucapan terima kasih dan penghargaannya kepada peminat beliau yang menyokong beliau selama ini. Sangat jarang kita dapat lihat seorang Artis Gred A Hollywood seperti The Rock sanggup menghantar video khusus untuk setiap negara bagi menjadikan ianya lebih peribadi dan istimewa kepada setiap peminat negara berkenaan yang menyokongnya termasuklah Malaysia. GV kagum dengan sikap rendah diri The Rock dan The Rock mmg terbaik. :D

The Rock Memuji Malaysia di Instagram Beliau 


GALAKSI VIRAL
Blog Hiburan Informasi Kababoom
https://galaksiviral.blogspot.my/


Anda boleh tonton video ini di link ini >> The Rock Sayang Malaysia

26 ulasan:

  1. Sikap saling menghargai dua hala...inilah salah satu contoh meklum balas positif GV..perlu dicontohi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju kak PC. GV kagum dengan The Rock yang menghargai peminatnya yang support beliau. Hanya beberapa negara saja dia sebut. Dan yang bestnya Malaysia negara kedua selepas Perancis dan satu video ringkas istimewa hanya utk ucapkan terima kasih kepada Malaysia. Ada beberapa negara lain yang disatukan satu video. Huhu. Terbaik The Rock kan kak. :)

      Padam
  2. Balasan
    1. GV pun lom tgk lagi. Tapi ramai bagi feedback cite ni best Mr WP. Hihi.:)

      Padam
  3. Terbaik filem jumanji...dah tengok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh.. dah tgk. Pasti best kan Mr Lokman. GV lom sempat tgk lagi. Huhu.

      Padam
  4. best... cikyan dh tgk.. tidak menghampakan !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah, bagus tu kak Cik Yan. Hihi. GV sempat tgk trailer pun dah rasa best movie ini. hihi. :)

      Padam
  5. wah...the rock dah kenal wujudnya negara Malaysia..boleh la produser sini try ambik dia berlakun jadi abang bonzer jadi dah hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi. Aah kan. Kalau The Rock berlakon dalam cite Malaysia, pasti meletop kababoom. huhu. :)

      Padam
  6. Suka filem ini..hebat the rock berlakon badan sasa hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. GV lom tgk movie ini tapi GV tahu kalau The Rock badan sasa berlakon pasti best. hihi. :D

      Padam
  7. Wah..siap bagi kenyataan kan..bagus pelakon ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah Mr Etuza. Baik kan The Rock. Siap puji Malaysia lagi. Hihi. :D

      Padam
  8. Nak tengok jugaa. Tapi takde masa lagi laaa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi. Sama la kita kak Fatin. GV pun lom ada kesempatan nak tgk movie lagi. huhu.

      Padam
  9. jumanji yg baru ni tak pernah tgk lagi..cite jumanji lbh kurang 10 tahun lps dah pernah tgk,asal nama jumanji komfem best..apa2pun the rock berlakon mmg best..badan dah ketul2, tp agak lucu kalau pegang watak pari2 gigi pakai baju pink

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah, GV poun masa dengar nama Jumanji pun rasa mesti movie ni best. hihi. The rock gagah perkasa bawa pari2x baju pink. mmg happening. hihi. :D

      Padam
  10. The rock mmg rock la.. mama pun support jumanji yg memangnya bestsgt cerita dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. The Rock mmg terbaik kan mama. Yezzza mama. Hihi. :D

      Padam
  11. nama msia di sebut lagi? wowww

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yezza kak. Dua kali artis gred A Hollywood mention nama Malaysia. Hihi. :)

      Padam

Terima Kasih Sudi Baca & Komen. Nanti Saya Akan Singgah Blog Anda Pula. Semoga Semua Murah Rezeki & Berbahagia Selalu. InsyaAllah. Aamin. :D